Despre noi

Despre noi

primker

Cine suntem? Misiune, viziune, valori.

Suntem o societate care activează pe piața de consultanță clujeană din anul 2009, oferind consultanță specializată în managementul proiectelor pentru beneficiari din mediul universitar, de business și non-profit din regiunea Nord-Vest. Viziunea firmei este să atingă excelența în domeniul consultanței, printr-o echipă care lucrează împreună cu pasiune și entuziasm, prin dezvoltarea și menținerea unor relații pe termen lung cu clienții și partenerii, contribuind astfel la creşterea competitivităţii mediului de afaceri regional. Misiunea noastră este să Dezvoltăm idei. Idei finanțate pentru clienții noștri (instituții de învățământ superior, societăți comerciale, ONG-uri, etc.) prin oferirea de servicii complexe de management de proiect (de la identificarea surselor de finanțare nerambursabilă, la conceptualizarea ideii de proiect, scrierea, implementarea, până la urmărirea proiectului în perioada de asigurare a durabilității). P – profesionalism R – responsabilitate I   – inovare   M – maturitate K – know-how E–excelență R – rigurozitate Ceea ce ne propunem să dezvoltăm pentru clienții noștri se subscrie afirmației lui Albert Einstein: Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii rămâne pentru eternitate”.

primker

De ce noi?

Fiindcă am înțeles că dezvoltarea societății și creșterea unei afaceri înseamnă colaborare, echipă, încredere, precum și Profesionalism, Responsabilitate, Inovare, Maturitate, Know-how, Excelență, Rigurozitate, într-un cuvânt PRIMKER. Țintim să atingem excelența în domeniul accesării fondurilor nerambursabile, dovadă o fac proiectele complexe pe care le implementăm pentru clienții noștri. Dezvoltăm proiecte care să permită clienților obţinerea unor avantaje competitive, susţinerea creşterii şi atingerea propriilor obiective de afaceri. Credem în relațiile pe termen lung, fiindcă am înțeles că rezultatele apar acolo unde oamenii fac echipe care depăsesc proba timpului. Profesionalismul și  know-how-ul le dovedim prin echipa de consultanți  cu pregătire complexă și cu un grad ridicat de loialitate,  pasiune și implicare personală.

Echipa este formata din persoane cu o vasta experienta in elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila.